Αγαπητοί μας γονείς,

παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα για τον διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουνίου 2022 στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο στην Χερσόνησο.

Όλα τα παιδιά θα πρέπει να είναι στην τελετή έναρξης  9πμ το πρωϊ του Σαββάτου, καθώς θα είναι οι ομάδες από όλη την Ελλάδα και θα έχει πολλά δρώμενα, παρέλαση ομάδων κ.α. και θα είναι όλοι οι φορείς του τόπου μας.

Έπειτα βλέπετε από το πρόγραμμα ποιες ώρες διαγωνίζεται το άθλημα/έκθεση που έχει επιλέξει η ομάδα του παιδιού σας και θα πρέπει να είστε εκεί εκείνη την ώρα, χωρίς όμως καθυστέρηση.

Οι βραβεύσεις γίνονται μετά την λήξη κάθε αθλήματος όπως θα δείτε στο πρόγραμμα, οπότε δεν χρειάζεται να έρθετε ξανά.

Εάν κάποιο παιδί δεν θυμάται που διαγωνίζεται ή δεν είστε σίγουροι παρακαλώ καλέστε μας στο 6940411020.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 

Παρακαλούμε κατεβάστε την φόρμα ΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ από εδώ και τυπώστε την. Θα πρέπει να την κρατάτε συμπληρωμένη το Σάββατο το πρωϊ για να σας επιτραπεί η είσοδος στον χώρο. Την παραδίδετε στο άτομο του κέντρου μας που θα έχει τα μπλουζάκια*.

*Επίσης στον προαύλιο χώρο του σταδίου θα υπάρχει άτομο του κέντρου μας όπου θα έχει τα μπλουζάκια με το σήμα της σχολής. Το κόστος μετά από την προσφορά που λάβαμε είναι 5 ευρώ. Πληρώνετε και παίρνετε μπλουζάκι για το παιδί σας προκειμένου να έχουμε ομοιόμορφη εμφάνιση.

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι η απουσία έστω και ενός παιδιού από τον διαγωνισμό θα βλάψει την συμμετοχή του άλλου μέλους της ομάδας. Παρακαλούμε για την προσέλευση σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Κέντρο Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Κρήτης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  -  ΑΓΩΝΩΝ.jpg