ROBOTICS  SUMMER  CAMPS

Τα καλοκαιρινά προγράμματα της Robotic & Science Academy

Τα παιδιά μέσα από τις καλοκαιρινές θεματικές εβδομάδες  θα γνωρίσουν και θα χρησιμοποιήσουν ποικιλία πακέτων εκπαιδευτικής ρομποτικής - Lego WeDo2, Lego Mindstorms EV3, Engino, mBot, meet Edison, WooWee, Mecano, Arduino, Raspberry κ.α. - όπως επίσης και  διάφορες πλατφόρμες και περιβάλλοντα οπτικού και μη προγραμματισμού. Επίσης θα ασχοληθούν με διάφορα εκπαιδευτικά διαδικτυακά  λογισμικά, παιχνίδια και περιβάλλοντα σχετικά με την ρομποτική και τον προγραμματισμό  (ανάλογα την ηλικία).

Θα ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο του STEAM (Science - Επιστήμη , Technology - Τεχνολογία, Engineering, - Μηχανική  Arts - Τέχνες, Mathematics - Μαθηματικά), μέσα από βιωματικές, παιγνιώδης και άκρως διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Θα μυηθούν στην εικονική πραγματικότητα (Virtual Reality) κατασκευάζοντας τα δικά τους βίντεο VR. Θα γνωρίσουν το 3D Printing και τις θαυμαστές δυνατότητες του.

Ταυτόχρονα όμως θα λειτουργήσουν ως ομάδα σχεδιάζοντας, υλοποιώντας και παρουσιάζοντας τις ιδέες τους.

Τα προγράμματα  απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 7 - 13 ετών.

Η ύλη των προγραμμάτων είναι προσαρμοσμένη ανάλογα για κάθε ηλικιακό γκρουπ.

 

Οφέλη των προγραμμάτων

 

Το παιδί μέσα από τα προγράμματα μας: 

 

α) κατακτά γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούν τα μαθήματα Φυσικής, Πληροφορικής, Μαθηματικών, Τεχνολογίας αλλά και Τέχνης  καθώς ερευνά και μελετά το STEAM στο σύνολο του..

β) κατακτά δεξιότητες προγραμματισμού.

γκατακτά δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων,

δ) αναπτύσσει κριτική και αλγοριθμική σκέψη.

ε) κατακτά ικανότητες στην σύλληψη και ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών.

ζ) μαθαίνει να ερευνά και να αναπτύσσει/ κατασκευάζει δικές του εφαρμογές αλλά και να υλοποιεί τις ιδέες του.

η) να εξετάζει δομημένες πληροφορίες- στοιχεία.

θ) να σχεδιάζει το μέλλον

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ:

 

ΩΡΕΣ:  9:00 - 14:30  - Υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης υποδοχής από τις 7:30  και καθυστερημένης αποχώρησης μέχρι τις 15:30 - 16:00, για να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι γονείς εντελώς δωρεάν.

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:  70 ευρώ (και οι 5 ημέρες). Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις για αδέλφια ή για παρακολούθηση παραπάνω άνω των 4 εβδομάδων.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:  Υλικά κατασκευών, υλικά ρομποτικών εφαρμογών, πρωϊνό (ποικιλία κουλουριών), κολατσιό (τόστ, τυρόπιτα, πίτσα, φρουτοσαλάτα, χυμό, νερό)

* Αυστηρά περιορισμένος αριθμός θέσεων.

* Τα γκρουπ χωρίζονται  ηλικιακά. Γίνεται εξαίρεση όταν υπάρχει ομάδα παιδιών που είναι φίλοι και θέλουν να είναι μαζί, αφού στόχος μας είναι να καλλιεργήσουμε την ομαδικότητα.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

Προ κράτηση θέσης μπορεί να γίνει μετά από τηλεφωνική επικοινωνία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η θέση είναι κατοχυρωμένη. Μετά την τηλεφωνική σας κράτηση θα πρέπει το αργότερο εντός 3 ημερών να περάσετε από τον χώρο μας για να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής και να προπληρώσετε την εβδομάδα που σας ενδιαφέρει.

Θέσεις που δεν έχουν πληρωθεί τουλάχιστον 15 ημέρες πριν την διεξαγωγή του προγράμματος που επιλέξατε, δεν θεωρούνται έγκυρες.

Για κάθε άλλη πληροφορία ή διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810360544.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ & ΘΕΑΤΡΟ
5/8/19 - 9/8/19
ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ - ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
19/8/19 - 23/8/19
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
26/8/19 - 30/8/19
ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - ΜΑΧΗΤΕΣ
2/9/19 - 6/9/19

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ & ΘΕΑΤΡΟ"
05/08 - 09/08 
Κοστούμια, σκηνικά, ρομπότ ηθοποιοί, σενάρια, ρόλοι, έβδομη τέχνη, μουσική,

σκηνοθεσία και άλλα πολλά, σε μια εβδομάδα που πραγματικά τα έχει όλα.
Τα παιδιά μελετούν σχεδιάζουν και κατασκευάζουν ρομπότ ηθοποιούς, καθώς και ρομποτικά σκηνικά, γράφουν το δικό τους σενάριο, επιλέγουν την μουσική και σκηνοθετούν το δικό τους ρομποτικό θέατρο έτοιμο να δώσει την πρώτη του παράσταση. 

Σας περιμένουμε στην πρεμιέρα!!!

ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ & ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΠΟΛΗ
19/08 - 23/08 
Σπίτια που μεταμορφώνονται, πάρκινγκ που γίνονται παιδικές χαρές, δρόμοι που γίνονται πίστες σκέιτμπορντ και πολλά πολλά άλλα σε μια εβδομάδα που η φαντασία γίνεται σχέδιο και το σχέδιο πραγματικότητα.

Μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευές, ιδέες, οράματα συνυπάρχουν για μια πόλη όπως την ονειρευόμαστε!!!

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΩ  ΕΞΥΠΝΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
26/08 - 30/08 
Δεν υπάρχει καλύτερος σχεδιαστής παιχνιδιών από ένα παιδί. Αυτή την εβδομάδα θα το αποδείξουμε σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μοναδικά παιχνίδια, στα πλαίσια ενός προγράμματος όπου γινόμαστε μικροί επιχειρηματίες. Σχεδιάζουμε τα δικά μας παιχνίδια, δημιουργούμε την δική μας επιχείρηση, σχεδιάζουμε το λογότυπο μας, δημιουργούμε την διαφήμιση μας και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε.

Σας περιμένουμε στα εγκαίνια!!!

ΥΒΡΙΔΙΚΗ  ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ - ΜΑΧΗΤΕΣ
02/09 - 06/09 
Οχήματα στο προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα. Μαθαίνουμε την έννοια του υβριδίου, ερευνούμε την εξέλιξη του αυτοκινήτου κατά το πέρασμα του χρόνου, μαθαίνουμε για αεροδυναμική και σχεδιασμό και δημιουργούμε το δικό μας αγωνιστικό αυτοκίνητο με υλικά από ρομποτικά πακέτα, σπασμένα παιχνίδια, αλλά και ανακυκλώσιμα υλικά.

Και ο νικητής στους αγώνες θα είναι μόνο ένας!!!

Stay in Touch

Διεύθυνση:

Εθνομαρτύρων 22, Μεσαμπελιές - Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνα:

2810 360544 - 6940411020

© 2020 Robotic & Science Academy . All rights reserved.