top of page

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Το εκπαιδευτικό μας προσωπικό αποτελείται από καθηγητές  Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, οπαδούς της βιωματικής μάθησης και λάτρεις της τεχνολογίας, οι οποίοι ενθαρρύνουν την ομαδικότητα, τον συναγωνισμό, τον πειραματισμό και καλλιεργούν τον σεβασμό στο άτομο και στην ομάδα.  Γιατί;..... κάθε ηλικία ........  έχει τον δάσκαλο της!!!!!

DSC_3875.JPG
DSC_4024.JPG
DSC_3790.JPG
DSC_3903.JPG
300315145_1295103431267419_1789884031893199743_n_edited.jpg
DSC_3683.JPG
DSC_3966.JPG
DSC_4059.JPG
DSC_3944.JPG
DSC_3629.JPG
ΓΕΜΕΝΙΤΖΗ  ΙΩΑΝΝΑ
Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος  Προσχολικής Εκπαίδευσης  του Πανεπιστημίου ΘεσσαλίαςΈχει  παρακολουθήσει   προγράμματα στην ¨Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση¨ και ¨Σεξουαλική Αγωγή και Εκπαίδευση¨ του  Πανεπιστημίου Αιγαίου καθώς και  σεμινάρια Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.  Μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών. Έχει εμπειρία στην διδασκαλία Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  σε Νήπια και μαθητές Δημοτικού, ενώ ομάδες της διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό ρομποτικής. 
Είναι πιστοποιημένη στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με Lego από την Lego Education Academy.
ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ  ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ
Απόφοιτη του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με κατεύθυνση αυτή των Μετρήσεων, Ελέγχου και Τηλεπικοινωνιών. Φοιτήτρια στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής» του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται σε ερευνητικό πρόγραμμα με σκοπό τη δημιουργία νανοσύνθετων υλικών φιλικών προς το περιβάλλον.. Είναι μέλος της Λέσχης ρομποτικής του ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ. (HMU Robotics Club) και έχει συμμετάσχει σε αρκετά project, καθώς και σε project, που αφορούν βιοϊατρικές εφαρμογές. Διαθέτει πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CODESKILLS4ROBOTICS, ενός καινοτόμου προγράμματος για την εισαγωγή του προγραμματισμού και της ρομποτικής σε μαθητές.
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ  ΜΥΡΣΙΝΗ
Απόφοιτη της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήματος Φιλολογίας. Έχει  παρακολουθήσει ετήσιο πρόγραμμα στην «Ειδική Αγωγή» από το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και  σεμινάριο με θέμα ¨Μαθησιακές Δυσκολίες, πρώιμη αξιολόγηση μαθησιακών δυσκολιών, σχολική ετοιμότητα, έγκαιρη παρέμβαση¨.  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Microsoft Office Specialist.
Έχει διδάξει Εκπαιδευτική Ρομποτική  και  Πληροφορική σε σχολεία της Αθήνας.  Είναι πιστοποιημένη στην Εκπαιδευτική με Lego από την Lego Education Academy.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ  ΚΟΤΣΙΔΟΥ
Απόφοιτη της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με βασικό αντικείμενο τις Διεθνείς Οικονομικές Σπουδές. Έχει παρακολουθήσει το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Σχολική Ψυχολογία» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πρόγραμμα του University of California, Irvine σχετικά με τις «Αναδυόμενες τάσεις και νέες τεχνολογίες στην ψηφιακή τάξη»/«Emerging Trends & Technologies in the Virtual Classroom». Έχει συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων ρομποτικής και νέων τεχνολογιών και έχει πιστοποιηθεί στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με
Lego από  την  LEGO Education Academy.
ΕΛΙΑΝΝΑ  ΒΛΑΧΟΥ
Απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης  Αθηνών - Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και κάτοχος του
Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο «Παιδαγωγική Ψυχολογία και Εκπαιδευτική Πράξη» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Διαθέτει πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα CODESKILLS4ROBOTICS, ενός καινοτόμου προγράμματος για την εισαγωγή του προγραμματισμού και της ρομποτικής σε μαθητές. Διαθέτει δεκαετή διδακτική εμπειρία σε μαθητές δημοτικού. Έχει παρακολουθήσει το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα της Εθνικής Υπηρεσίας Υποστήριξης eTwinning «Προγραμματισμός scratch και εκπαιδευτική ρομποτική». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια: Αυτισμός - Δ.Ε.Π.-Υ και Παράλληλες Στηρίξεις,  Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές ανάγκες του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, Ανοιχτές Ψηφιακές Πηγές και Σχολική Καινοτομία - Open Discovery Space, το θέατρο στην εκπαίδευση και η εμψύχωση, Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών για την Αξιοποίηση και Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στην Διδακτική Πράξη - Ι.Τ.Υ.Ε. - Ι.Ε.Π., καθώς και πλήθος σεμιναρίων ρομποτικής, νέων τεχνολογιών και σύγχρονης φυσικής.
ΚΑΡΟΥΖΑΚΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΕΛΜΕΠΑ, κατέχει πιστοποίηση Προγραμματιστή EV3 Mindstorm του Lawrence Technological University όπως και πιστοποιήσεις και διπλώματα σε Arduino, Raspberry PI, Python & Internet Of Things, Spike Prime, BrickQ Prime και Game Development. Έχει ολοκληρώσει πρόγραμμα Erasmus+ στην Βαρκελώνη με θέμα Digital & Life Skills. Έχοντας 6ετή εμπειρία με τη διδασκαλία στην Εκπαιδευτική Ρομποτική έχει πάρει μέρος σε  πληθώρα διαγωνισμών με τις ομάδες του να αποκτούν πάνω από 15 βραβεία και διακρίσεις σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο. Έχει επίσης λάβει βραβείο προπονητή σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό FLL.
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
Απόφοιτος του τμήματος  Πληροφορικής του ΕΑΠ, με Πιστοποίηση Ειδικού Εφαρμογών Πληροφορικής.  Έχει πιστοποιηθεί με Παιδαγωγική και Εκπαιδευτική Επάρκεια  από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σχολή Επιστημών Αγωγής. Με  πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη  εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον και 5ετή εμπειρία με τη διδασκαλία στην Εκπαιδευτική Ρομποτική έχει πάρει μέρος σε  διαγωνισμούς  με τις ομάδες του να αποκτούν  διακρίσεις σε Πανελλήνιο και Παγκόσμιο επίπεδο. 
Κατέχει πιστοποιήσεις στην Εκπαιδευτική Ρομποτική σε όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα της Lego από την Lego Education Academy, καθώς και πιστοποίηση Generation Next της Vodafone στις βασικές αρχές της STEM εκπαίδευσης με εργαλεία STEM (Arduino και App Inventor).
ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου στην κατεύθυνση της Ρομποτικής- Μηχατρονικής. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει εργαστεί ως ερευνητής στο Εργαστήριο Συστημάτων Ελέγχου και Ρομποτικής (CSRL) του ΕΛΜΕΠΑ σε αρκετά ερευνητικά project. Πιο συγκεκριμένα έχει συμμετάσχει στην ανάπτυξη ρομποτικού οχήματος επιθεώρησης, ψεκασμού και συγκομιδής θερμοκηπιακής ντομάτας, στην ανάπτυξη ρομποτικού οχήματος απολύμανσης και στην ανάπτυξη ρομποτικού οχήματος ψεκασμού ανοιχτών καλλιεργιών. Καθώς και σε δικά του project που αφορούν την ανάπτυξη χαμηλού κόστους ιατρικών μηχανικών αναπνευστήρων και συσκευών σταθερής συμπίεσης ασκών αερισμού για την υποβοήθηση των νοσηλευτών. Η διπλωματική του εργασία αφορά την ανάπτυξη ανθρωπόμορφου ρομποτικού χεριού. Έχει διδάξει τα εργαστηριακά μαθήματα Ρομποτικής και Τεχνολογίας Ελέγχου στο ΕΛΜΕΠΑ. 
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Απόφοιτος Βιομηχανικής Πληροφορικής της σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών ΤΕΙ Καβάλας, με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική με εξειδίκευση στα Συστήματα Υπολογιστών του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της σχολής Επιστημών Πληροφορίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Έχει επιμορφωθεί και πιστοποιηθεί στην Σχολική Ψυχολογία, στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση, στην Ειδική Αγωγή – Μαθησιακές δυσκολίες: διάγνωση – εκπαιδευτικές παρεμβάσεις και συμβουλευτική. Έχει παρακολουθήσει την πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Ενηλίκων και έχει πιστοποιηθεί με διδακτική επάρκεια από την Aνωτάτη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.
Είναι πτυχιούχος στις θεατρικές σπουδές της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Βασίλης Διαμαντόπουλος και πτυχιούχος Αρμονίας – Αντίστιξης – Φούγκας. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην Εκπαιδευτική Ρομποτική με Lego από την Lego Education Academy.
ΑΡΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
Απόφοιτος του τμήματος  Πληροφορικής του ΕΑΠ  και κάτοχος πιστοποιητικού Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής επάρκειας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, Σχολή Επιστημών Αγωγής. Έχει επιμορφωθεί στο STEM μέσω του προγράμματος επιμόρφωσης – εξειδίκευσης εκπαιδευτών στο STEM του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Βρίσκεται στο δεύτερο έτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «STEAM και νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση» του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Κύπρου.  Κατέχει πιστοποίηση στην Eκπαιδευτική Ρομποτική σε όλα τα εκπαιδευτικά πακέτα της Lego από τη Lego Education Academy και παράλληλα διαθέτει διδακτική εμπειρία ρομποτικής σε μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχει συμμετάσχει με ομάδες του σε πανελλήνιους και παγκόσμιους διαγωνισμούς. Είναι κάτοχος Πτυχίου Αρμονίου και πτυχίων ανώτερων θεωρητικών μουσικής, όπως  Αρμονίας, Αντίστιξης,  Φούγκας και Σύνθεσης.
bottom of page