top of page

MRC GLOBAL OLYMPIAD

images.png

Αγαπητοί μας γονείς

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.

Η Παγκόσμια Ολυμπιάδα Αθλητικής Ρομποτικής MRC Global Olympiad   θα διαρκέσει από τις 26 έως και τις 29 Απριλίου 2024 στο Ηράκλειο Κρήτης.  Η  διοργάνωση θα γίνει στο Ηράκλειο Αρένα (Στάδιο) 2 Αοράκια.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 6:30 μμ είναι η τελετή έναρξης. Θα πρέπει να παρευρεθούν όλες οι ομάδες καθώς γίνεται το registration  των ομάδων το οποίο είναι υποχρεωτικό. Τα παιδιά θα πρέπει να έρθουν το αργότερο στις 6:15μμ.

Τις υπόλοιπες ημέρες είναι  συγκεκριμένες οι ώρες για κάθε άθλημα, άρα και η προσέλευση της ομάδας διαφέρει ανάλογα το/τα  Άθλημα/τα  που έχει επιλέξει.

Για να δείτε τις ημέρες και ώρες που διαγωνίζεται το παιδί σας πρέπει να κατεβάσετε το αρχείο της Ακαδημίας μας εδώ:

Στο αρχείο βρείτε το όνομα του παιδιού σας. Αριστερά από το όνομα με πράσινο χρώμα θα βρείτε το όνομα της ομάδας που ανήκει. Δεξιά από το όνομα του θα βρείτε την ηλικιακή κατηγορία, το άθλημα που διαγωνίζεται και δίπλα την ημέρα και την ώρα που διαγωνίζεται.

Η προσέλευση για τις ομάδες που διαγωνίζονται σε πρωϊνά αθλήματα είναι μεταξύ 8:30πμ με 9:00 πμ καθώς θα πρέπει να γίνει ο τεχνικός έλεγχος στα ρομπότ τους και επίσης να κάνουν δοκιμές στις αγωνιστικές πίστες. Για τις ομάδες που διαγωνίζονται στην 2η και 3η ζώνη η προσέλευση είναι μισή ώρα πριν από αυτή που αναγράφουμε στο αρχείο μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Που έρχεστε;  Που αφήνετε τα παιδιά σας;

Την βραδιά της τελετής έναρξης  (Δείτε την κάτοψη στο τέλος της σελίδας).

Το κέντρο μας έχει εξασφαλίσει για τους γονείς και τους συνοδούς των παιδιών μας κερκίδες ακριβώς επάνω από τις κερκίδες των ομάδων. 

Βήματα που θα ακολουθήσετε:

1. Έρχεστε με το παιδί στο σημείο των πιτ που βλέπετε στην κάτοψη παρακάτω. Αφήνετε το παιδί σας σε εμάς. Όλη η ομάδα μας θα είναι στον χώρο των πιτ στην σειρά τραπεζιών C και θα περιμένει τα παιδιά. 

Να ενημερώσουμε εδώ ότι το παρκάρισμα στον εσωτερικό χώρο πάρκινγκ του σταδίου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ απαγορεύεται για λόγους ασφαλείας. Θα πρέπει να παρκάρετε εξωτερικά από τον χώρο του σταδίου. Υπεύθυνοι θα ενημερώνουν τον κόσμο γι΄ αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην μπείτε στην κεντρική είσοδο μαζί με τα παιδιά γιατί με τον κόσμο που θα έχει θα ταλαιπωρηθείτε.

2. Εσείς επιστρέφετε στην κεντρική είσοδο. Μπαίνοντας κατευθύνεστε δεξιά μέχρι τον μεγάλο διάδρομο όπου είναι και το κεντρικό κυλικείο. Σε αυτόν τον διάδρομο στις εισόδους που οδηγούν στις κερκίδες επάνω από τις ομάδες θα υπάρχουν εθελοντές όπου θα σας επιτρέψουν την είσοδο στις κερκίδες αφού δείξετε το λογότυπο στης σχολής που βλέπετε παρακάτω. Ανοίξτε το στο τηλέφωνο σας για να είστε έτοιμοι πριν την είσοδο σας.

3. Οι ομάδες έχουν εσωτερική είσοδο προς το κεντρικό στάδιο. 

4. Μετά την λήξη της τελετής έναρξης θα πάρετε πάλι τα παιδιά σας από το σημείο που μας τα αφήσατε. Παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά τα παιδιά σας. Είναι σημαντικό να ξέρουν από που θα τα πάρετε.

5. Όσα παιδιά έχουν πληρώσει για μπλουζάκι θα πρέπει να το πουν κατά την είσοδο τους στα πιτ  να ζητήσουν την κ. Εύα Πασχάλη η οποία θα είναι στα τραπέζια μας να περιμένει τα παιδιά για να τους το δώσει και να αλλάξουν στα αποδυτήρια των πιτ.

Τις υπόλοιπες ημέρες του διαγωνισμού (Δείτε την κάτοψη στο τέλος της σελίδας)

1. Φέρνετε τα παιδιά στο ίδιο σημείο όπως και την ημέρα της τελετής έναρξης.

2. Από εκεί παραλαμβάνεται τα παιδιά σας μετά την λήξη των αγωνισμάτων που συμμετέχουν.

3. Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου απαγορεύεται σε γονείς και συνοδούς. Μπορείτε να δείτε τους αγώνες από τις κερκίδες, ελεύθερα αυτήν την φορά, από όποια κερκίδα θέλετε. 

4. Οι προπονητές επίσης απαγορεύονται στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούν να βλέπουν τις ομάδες τους από τις κερκίδες και να είναι μαζί με τις ομάδες μόνο στον χώρο των πιτ όπου βοηθάνε τα παιδιά σε ότι χρειαστούν, ρομπότ, πρόγραμμα, βελτιώσεις, διορθώσεις.

5. Στα παιδιά θα δοθούν από την διοργάνωση νερό, χυμός, κρουασάν, πατατάκια. Εάν επιθυμείτε μπορείτε να δώσετε επιπλέον φαγητό ή χρήματα για να αγοράσουν ότι επιθυμούν από το κυλικείο.

6. Εάν το παιδί σας είναι σε ομάδα που κερδίζει 1η, 2η ή 3η θέση θα πρέπει να είστε στο στάδιο την ίδια μέρα που αγωνίστηκε στις 18:30 το απόγευμα για την τελετή απονομών.

7. Επίσης στο στάδιο θα υπάρχει φωτογράφος καθώς όπως αναφέραμε δεν μπορείτε να είστε κοντά στις ομάδες αλλά μόνο στις κερκίδες. Τα στοιχεία του είναι: Κώστας Κολυμπιανάκης,  τηλέφωνο:  694 7846622. Μπορείτε να τον καλέσετε και να του ζητήσετε να φωτογραφίσει την ομάδα του παιδιού σας κατά την διάρκεια των απονομών ή και κατά την διάρκεια των αγώνων. Σημείωση: Η φωτογραφίες δεν είναι δωρεάν.

Link για να μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες των παιδιών:

https://minoanrobotsports.gr/ 

Επιλέξτε scores, επιλέξτε άθλημα, επιλέξτε το σωστό age group και βρείτε το όνομα της ομάδας.

Οι προπονητές των ομάδων επίσης θα ενημερώσουν τα παιδιά για την κατάταξη τους σε κάθε αγώνισμα.

* Κατά την διάρκεια των 4 ημερών λειτουργεί έκθεση στον κεντρικό διάδρομο του σταδίου. Περιλαμβάνει έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας με συμμετέχοντες φοιτητές πανεπιστημίων και επιχειρήσεις. Επίσης εκθέσεις τοπικών προϊόντων και μουσικά δρώμενα προς προώθηση του ελληνικού πολιτισμού.

*Την Κυριακή 28/4 στις 17:30 θα είναι στο στάδιο το διάσημο ανθρωποειδές ρομπότ Σοφία. Είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε.

* Ολόκληρο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των παράλληλων δράσεων θα το βρείτε στην smartscreen στην είσοδο του σταδίου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά μας.

ΚΑΤΟΨΗ

ΚΑΤΟΨΗ.png
bottom of page